1e eindejaarseditie - It's a wrap!

1e eindejaarseditie - It's a wrap!

We kunnen het nog steeds niet geloven - onze allereerste editie van wrapAsmile zit er al op! En het was een groot succes dankzij jullie ongelooflijke steun en enthousiasme. We willen graag een welgemeende "dank je wel" zeggen aan alle geweldige mensen die deel uitmaakten van dit prachtige avontuur.

Meer dan 3000 rollen verkocht!

Allereerst enorm bedankt aan onze fantastische supporters van het eerste uur, die onze rollen via de website hebben gekocht. Jullie hebben niet alleen jullie eigen cadeaus ingepakt, maar ook een glimlach op het gezicht van kwetsbare kinderen getoverd.

Onze “Wall of Smiles”

Ook willen we de bedrijven bedanken die B2B-pakketten hebben gekocht voor hun werknemers, collega’s en zakenrelaties. Jullie geloofden in ons initiatief en hebben bijgedragen aan het toveren van heel veel glimlachjes, niet alleen in jullie bedrijf, maar ook ver daarbuiten. Dankzij jullie steun hebben we meer glimlachen deze 1e editie kunnen verspreiden dan we ooit hadden durven dromen.

Teamwork makes the dream work!

Bedankt aan onze partners, jullie waren er vanaf het allereerste begin bij en hebben geholpen om onze 1e editie tot een onvergetelijk succes te maken. Zonder jullie toewijding en geloof zou dit niet mogelijk geweest zijn. Samen hebben we niet alleen een 1e succesvolle editie kunnen lanceren, maar ook de fundering gezet voor de komende jaren.

Dankzij jullie allemaal konden we verschillende goede doelen steunen en bijdragen aan het geluk van kwetsbare kinderen in Vlaanderen.

This is just the beginning!

Maar dit was nog maar het begin… We kijken nu al enorm uit naar onze tweede editie tijdens de eindejaarsperiode in 2023. We hebben geleerd van deze ervaring en zijn vastberaden om de volgende keer nog meer glimlachen te toveren. Met jullie steun zullen we groeien, meer mensen bereiken en samen een nog groter verschil maken in Vlaanderen.

Nogmaals bedankt, jullie zijn de drijvende kracht achter ons succes en we zijn ontzettend dankbaar dat jullie deel uitmaken van onze missie. Jullie hebben we bewezen dat een kleine daad van vriendelijkheid een grote impact kan hebben.

Laten we blijven inpakken, ondertussen mooie glimlachen toveren en zo liefde in Vlaanderen verspreiden. Samen kunnen we echt het verschil maken.

Met warme knuffels en stralende glimlachen, 

Het wrapAsmile-team