Approved by - SuperMom Stephanie

Approved by - SuperMom Stephanie

"Samen gaan we voor die glimlachjes!" 

Trots, en met blozende wangen, hoorden we hoe we een project naar het hart van SuperMom Stephanie Planckaert zijn. Als supermama van Iluna, Mageno & Elara zet zij haar sterke schouders onder wrapAsmile. Samen gaan we voor die glimlachjes - en die verschijnen snel genoeg na het voelen van Stephanie's warm hart.

Wat trok je aan in wrapAsmile?

Er is niks zo puur als de lach van een kindergezicht. Toen ik de vraag kreeg om dit prachtig project te ondersteunen, twijfelde ik geen moment. Elk kind verdient een pakje. Ik hoop dan ook dat iedereen die graag cadeautjes geeft, resoluut voor het inpakpapier van wrapAsmile kiest. Je cadeautjes worden mooi ingepakt én ze toveren een lach op een kindergezicht. Dat is, wat mij betreft, het allermooiste dat er bestaat!

Welk gekregen cadeau blijft je bij?

Ha, dat was de "Wensengrabbeldoos". Een handgemaakte doos die mijn kinderen vol leuke wensen hadden gestopt. Van een geschreven boodschap zoals "Je ziet er heel mooi uit vandaag, mama!" en "Bedankt om altijd brood voor morgenvroeg te kopen." tot een activiteit die zij voor mij willen doen zoals "Dit papiertje is goed voor Mageno die de afwas doet." Zalig!

Wat is jouw favoriete "figuurtje" op het wrapAsmile inpakpapier?

Ik ben grote fan van het woord KERSTMIS met de lampjes die erop zijn getekend! Wat een leuk idee!

Leuk! En welk cadeau blijft jou bij? 

Jaren geleden toen mijn kleine broer geopereerd werd, boetseerde ik een kleien mannetje in elkaar om hem te geven Het werd "Het Zittend Mannetje" gedoopt, zodat die er altijd voor hem zou zijn - net zoals ik er altijd ben voor mijn broer. Dit mannetje is nog steeds van onschatbare waarde voor ons.

Het sterk zijn jouw "inpakskills"? 

Niet zo goed. Denk maar aan een combinatie van kleuterschoolniveau inpakken met een strik die precies uit de goede parfumeriezaak komt. Ik pak ook erg last minute in. Vaak een halfuur voor we naar een feest vertrekken begin ik er pas aan. Gelukkig heb ik een paar kleine helpende handjes die er met plezier een ware inpakpapier-collega van maken. Het uitpakken zorgt vervolgens voor de nodige hilariteit! 

Stephanie's #1 inpaktip: 

"Zorg voor voldoende papier! Ik ben een pro in het maken van verkeerde inschattingen, waardoor ik stukjes inpakpapier moet bijplakken op de lege plekken." (lacht)

Wat is jouw Kerstwens?

Heel simpel: gezond mogen zijn, een warm bed hebben om in te slapen, een goed bordje kunnen eten als we honger hebben en vooral heel veel liefde mogen geven en krijgen.

Waarom wrapAsmile?

14% van de kinderen in Vlaanderen worden geboren in een kansarm gezin en krijgen helaas zelden pakjes. Laten we hen daarom een onvergetelijke eindejaarsperiode bieden: van sprankelende geschenken tot unieke activiteiten en nog meer verassingen.

Toveren, en dromen - vandaag kan dit nog steeds.  

Bestel hier jouw inpakpapier en tover samen met ons een glimlach op het gezicht van elk kwetsbaar kind!